Monday, April 5, 2010

Islam4peace.net : Pengambaran Kedua Jejak Aulia Ke Alexandria


Alhamdulillah, islam4peace berkesempatan untuk mengadakan pengambaran kedua Jejak Aulia selepas berjayanya pengambaran pertama pada Februari lalu.

Untuk pengambaran kedua, kami memilih Alexandria sebagai lokasi. Jaulah akan diketuai dan dipimpin oleh Al Fadhil Ust Mohd Nazrul bin Abd Nasir. Setelah mendapatkan maklum balas positif daripada jaulah yang pertama, maka kami membuka peluang kepada para sahabat yang berminat untuk sertai kami di dalam jaulah ini.

Jaulah kali ini merupakan siri pengambaran kedua untuk rancangan Jejak Aulia di islam4peace.net. Kita akan melawat makam-makam di sekitar Alexandria beserta tempat bersejarah di sana. Segala penerangan dan kupasan tempat lawatan akan disampaikan oleh Ust Mohd Nazrul sendiri.

Bagi sesiapa yang berminat, boleh rujuk maklumat di bawah :
1) Khamis, 8 April 2010
2) Bertolak jam 7.30 pg (tempat berkumpul akan dimaklumkan kemudian)
3) Pulang ke Kaherah dijangkakan 8.00 malam (hari yang sama)
4) Bayaran LE 80 (kenderaan dan makanan)
5) Untuk pendaftaran, hubungi :
a. Mohd Azrul Azuan 011 6748193
b. Mohd Fauzan 011 6024585

Diharapkan sesiapa yang berminat dapat mendaftar segera kerana tempat adalah terhad. Segala pertanyaan, boleh hubungi nombor di atas.

Semoga Allah mempermudahkan segala gerak kerja kita dan hindarkan kita dari segala niat lain selain kerana Allah.

p/s : terdapat masalah teknikal berkenaan penerbitan Jejak Aulia (Kaherah) episod 2. Kami cuma mengatasinya dan akan menerbitkannya dalam minggu ini. Doakan dipermudahkan Allah.

No comments: